Társaságunk 1987-től egyéni vállalkozásként kezdte működését.

Örökzöldek, cserjék és szárazvirágok termelésével illetve azok forgalmazásával foglalkoztunk.

Amikor 1995-ben. családi vállalkozásunkat átalakítottuk Betéti Társasággá, elhatároztuk, hogy Magyarország legjobb környezet – építész vállalkozását építjük fel; egy olyan szellemi és technikai ’stábot’ alapítottunk, amely az ország legszebb kertjeit, parkjait térburkolt felületeit valamint belsőtéri növénydekorációit nem csak elképzelni, de megvalósítani is képes.

Az elmúlt évek eredményeképpen bebizonyosodott, hogy jó úton járunk, megrendelőink elégedettek, szeretnek velünk dolgozni, visszatérnek hozzánk, és ajánlanak bennünket. Igaz ez a ’kis’ kert tulajdonosokra éppúgy, mint a hazai legnagyobb ingatlanfejlesztőire, üzemeltetőkre és nemzetközi építőipari kivitelezőkre is.

Munkáink során igyekszünk maximális minőségi szolgáltatást nyújtani és ezek mellet költséghatékonyan végezni a ránk kiszabott feladatokat. Az egyedi megbízásokat csapatunk kiemelten kedveli, hiszen minden egyes környezetrendezési feladat egy egy újabb kihívás, hogy valami egyedülállót, igényeset alkossunk, s végül Megrendelőinkkel együtt örülhessünk a közösen létrehozott minőségi környezetnek.

Egybehangzó véleményünk, hogy amit csinálunk azt szívvel lélekkel tesszük!

Családi vállalkozásként hittünk és hiszünk álmaink valóra váltásában, terveink megvalósításában. Ha mások is bíznak bennünk – nagy baj nem történhet!

Üdvözlettel a Barizs Kert Kft. Csapata